Central Station 3 update v2.5.2

Gepubliceerd: donderdag 29 februari 2024 Geschreven door Daan Hoeflaak

Op 30 november heeft Märklin een update voor de Central Station 3 en 3plus uitgebracht. Dit betrof versie 2.5.1. Daarna bleek, dat deze versie een paar foutjes bevatte. En dus is nu een nieuwe versie uitgekomen: versie 2.5.2. Deze update bevat ook een nieuwe software voor de Mobile Station 2. Dat is dan versie 4.13.

Alle verdere informatie vind je in de links in dit artikel.

Tip: maak altijd eerst een back-up voordat je de update uitvoert! Heb je naast je CS3(+) nog meer CS3+ centrales, koppel deze voor de update van de CS3 dan allemaal los. Update ieder apparaat apart, achter elkaar. Zorg er voor dat alle gelijksoortige appraten uiteindelijk dezelfde software versie gebruiken!

Het bijwerken van de CS3 kan zoals altijd uitgevoerd worden op 2 manieren: door rechtstreekse verbinding met het Internet, of door gebruik van een USB stick. Beide mogelijkheiden staan beschreven in de handleiding van de CS3(plus).

Heb je zelf niet de mogelijkheid om je CS3(plus) of MS2 te updaten? Kom dan naar onze winkel, waar wij dit voor je kunnen uitvoeren. We verzoeken je wel hiervoor eerst even een afspraak te maken.