Märklin & Schuco Herfstnieuws 2020

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 Geschreven door Rene Muilwijk
Verschoten locomotief

Met de hoge temperaturen van afgelopen week zou je niet zeggen dat de herfst al met rasse schreden nadert. En dat betekent dat de Märklin en Schuco herfstnieuwtjes weer gepresenteerd worden.

(Mini)Trix Herfstnieuws 2020

Ondanks de Corona-crisis wordt er toch weer een veelkleurig palet aan nieuwe Märklin modellen gepresenteerd. Om maar wat te noemen:

  • de Ardelt stoomkraan in chroomoxidegroene kleurstelling (tijdperk IV)
  • een IC-locomotief serie 120 met (eindelijk) een reeks IC-rijtuigen (inclusief stuurrijtuig met mfx-decoder en alle rijtuigen met binnenverlichting) in lengteschaal 1:93,5
  • diverse goederenwagens in alle tijdperken.
  • een variant van de Class 66 diesellocomotief geproduceerd in de SNCF Fret uitvoering.

De IC-voertuigen worden uitgebracht ik het kader van het jubileum 50 Jahre InterCity (1971-2021). Voor de Nederlandse markt is een set chemieketelwagens van Millet interessant (artikelnummer 46471).

Schuco is ook onderdeel van de Samba Dickie groep en biedt tegenwoordig ook speciale modellen aan voor MHI-dealers. De herfst flyer toont een groot aantal leuke en interessante automodellen in diverse schaalgroottes.

Via links elders in dit artikel zijn de folders van Märklin en Schuco al te downloaden. De video hieronder toont de presentatie van de herfstmodellen in het nieuwe Märklineum in Göppingen.

foto's: ©2020 Märklin

Hits: 11462