Märklin Shop-in-Shop

Een Märklin Shop is een aparte afdeling binnen een winkel, waar uitsluitend Märklin en Trix producten op een passende wijze en in speciale vitrines en schappen gepresenteerd worden.

Sinds november 2006 is bij ons een deel van de winkel omgevormd tot Märklin Shop en is een groot deel van het Märklin en Trix programma fraai gepresenteerd en uit voorraad leverbaar.

Märklin Shop concept

Geschreven door Daan Hoeflaak

Alles wat Märklin zo interessant en de modelspoorhobby als vrije tijdsbesteding zo aantrekkelijk maakt vindt u in de Märklin Stores en Shops.

In de Märklin Stores en Märklin Shops kan iedereen zien en ervaren dat de modeltrein een bijzondere èn plezierige hobby en vrije tijdsbesteding is. Overzichtelijke presentaties, uitgebreide assortimenten, demonstraties en mogelijkheden om zelf 'aan de knoppen te zitten' en modeltreinen te besturen. Vakkundig personeel geeft uitleg en adviseert u bij de keuze in de vele soorten en mogelijkheden - van de allerkleinste in schaal 1:220 tot de allergrootste in schaal 1:32.

De Märklin Shop is een aparte afdeling in een winkel waar Märklin en Trix modellen in speciale vitrines en schappenwanden worden gepresenteerd. René Muilwijk Modelbouw is de Märklin Shop voor de regio Gorinchem.

Märklin Shop René Muilwijk Modelbouw

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2010
Geschreven door Daan Hoeflaak

Op 17 november 2006 was het dan zo ver. Na een grondige verbouwing en aanpassing van het winkel interieur, werd op deze dag de nieuwe Märklin Shop van Muilwijk Modelbouw geopend. Dhr. Jeltes, van Märklin Nederland, verrichte de officiële openingshandeling en overhandigde René Muilwijk een grafisch kunstwerk - uiteraard met Märklin producten als onderwerp.

Na deze openingshandeling was er gelegenheid tot feliciteren en werden de gasten getrakteerd op Märklin-gebak. Hierna was er voldoende gelegenheid het nieuwe interieur, dat vooral gekenmerkt wordt door de prachtige vitrines, van de Märklin Shop te bewonderen. Voor de gelegenheid konden de Märklin liefhebbers een model van de Mak 1206 dieselloc in de uitvoering van Strukton voor een speciale prijs aanschaffen.

Hieronder ziet u een serie foto's die gemaakt zijn tijdens de opening van de Märklin Shop.