Märklin & Trix Herfstnieuws 2023

Gepubliceerd: zaterdag 16 september 2023 Geschreven door Rene Muilwijk
Motief van dieselloc 81372

Hoewel de zomer nog even op volle toeren terug is in Nederland, loopt het toch al tegen de herfst aan. En dus: tijd voor het Märklin/Trix Herfstnieuws! Net vóór de start van de Märklin Tage en IMA 2023 in Göppingen, maakt Märklin het nieuwe herfstprogramma bekend. Vandaar ook de late vermelding op onze website.

Het nieuwe herfstprogramma bevat weer een aantal aantrekkelijke modellen. Zowel voor Märklin, Trix, Minitrix en LGB wordt een klein maar fijn herfstprogramma aangeboden. Bekijk in detail de informatie over de nieuwe modellen via onderstaande video. Er komt ook weer een wandkalender voor 2024 met Märklin en Trix motieven. *

Via links bovenaan dit artikel zijn de folders van Märklin en Trix/Minitrix te downloaden. En hieronder kun je de presentatievideo (in het Duits) van de 'Herbstneuheiten' bekijken. Tenslotte vind je ook een samenvatting van de Märklin herfstnieuwtjes op de speciale herfstpagina van de Nedelands Märklin website. Op deze pagina kun je ook een wenslijstje maken, dit als PDF opslaan en als je de artikelen wilt bestellen, meteen naar ons sturen! Stuur je bestelling dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*) Let op: ben je Märklin of Trix Insider clublid? Dan heb je bij de laatste clubzending een kortingsbon ontvangen, waarmee je de kalender bij ons kan bestellen met € 5,= korting op de adviesprijs van € 19,99.

video: © Märklin GmbH, Göppingen