(Mini)Trix Herfstnieuws 2020

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 Geschreven door Rene Muilwijk
Banner sneltreinrijtuigen

Märklin & Schuco Herfstnieuws 2020

Net als bij Märklin wordt ook bij Trix het jubileum 50 Jahre InterCity gevierd met de modellen van een reeks IC-rijtuigen in de lengteschaal 1:93,5. Goed te combineren met moderne sneltreinlocomotieven die Trix de laatste tijd in het programma heeft (gehad).

En verder zijn er nog fraaie andere modellen natuurlijk. Zoals de Ardelt stoomkraan in een chroomoxidegroene kleurstelling van de DB in tijdperk IV uitvoering. Diverse goederenwagens en een overgangsrail voor het Fleischmann Profi railsysteem complementeren het programma.

Voor de N-spoorders biedt Minitrix ook een fraai aantal nieuwe modellen. Zoals een e-loc van de serie E 41 in blauwe uitvoering (tijdperk III) met bijpassende sneltrein-rijtuigenset. Naast de vele modellen voor het reizigersverkeer, zorgen enkele exportmodellen die vooral op het goederenverkeer gericht zijn voor de nodige afwisseling. Voor de digital-rijder worden ook 2 nieuwe locdecoders geintroduceerd: een uitvoering met 6-polige interface en een uitvoering met mtc14 interface. Beide decoders zijn vanaf het voorjaar 2021 leverbaar.

Via de links elders in dit artikel kunnen de folders van het herfstnieuws voor zowel Trix als Minitrix gedownload worden.

foto's: ©2020 Märklin 
Hits: 8662