Het perfecte begrassingssysteem

Gepubliceerd: vrijdag 28 augustus 2020 Geschreven door Daan Hoeflaak

De Gras-Master van NOCH is nog steeds de maatstaf als het gaat om de professionele grassing van modelspoorbanen, diorama's en modellandschappen. De eerste Gras-Master werd gelanceerd in 2005. Een echte revolutie. Vanaf dat moment was de industriële technologie van elektrostatische grassing ook beschikbaar voor individuele hobbymodellen - en tegen een betaalbare prijs!

Nu brengt NOCH de Gras-Master 3.0 en de Gras-Master 3.0 PROFI op de markt. Ze kunnen terugkijken op meer dan 15 jaar ervaring en vele duizenden verkochte apparaten en tevreden klanten die met de twee voorgaande modellen geweldige landschappen hebben gebouwd. Het was dus niet meer dan normaal om een ​​nieuw apparaat te ontwikkelen dat de sterke punten van zijn voorganger zou overnemen en perfectioneren. Een evolutie van het origineel in het belang van de gebruiker.

Productkenmerken:

  • ergonomisch herzien ontwerp
  • bredere handgreep voor een betere hantering
  • verkorte pot, nieuw zeefontwerp voor nog beter opladen
  • twee versies: voor ambitieuze modelbouwers en voor professionals
  • supersterke output tot 11 kV met de Gras-Master 3.0 of 16 kV met de Gras-Master 3.0 PROFI
  • energiebesparende elektronica voor langer werk

Wijzelf hebben ook goede ervaringen met dit fantastisiche systeem. Wil je er meer van weten? Neem dan contact met ons op! De nieuwe Gras-Master 3.0 en 3.0 PROFI zijn nu leverbaar!

Hits: 7013