Toch zomernieuws van Märklin en Trix

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 Geschreven door Daan Hoeflaak

Eind maart werd nog medegedeeld, dat gezien de huidige situatie, dit jaar geen Zomernieuws programma zou verschijnen. Desondanks is tijdens de fabriekssluiting en werktijdverkorting door wijzigingen in de planning een mogelijkheid ontstaan om een klein programma voor het Zomernieuws 2020 samen te stellen.

Zowel voor Märklin, Trix en Minitrix is toch een leuke programma samensgesteld met bijvoorbeeld een compleet nieuwe constructie van de BR 38 met passende ombouwrijtuigen. Ook een paar fraaie goederenwagensets van de NS maken deel uit van het Zomernieuws voor dit jaar.

Voor de verzamelaars van de reeks museumlocomotieven, wordt als 4de model een elektrische locomotief van de serie 175 geproduceerd. Sinds enige tijd worden voor het MHI-verband ook speciale automodellen van het merk Schuco vervaardigd. Deze zijn ook in de nieuwe folder opgenomen.

Via de link in dit artikel kun je de folder downloaden waarin de nieuwe Märklin, Trix, Minitrix en Schuco modellen gepresenteerd worden. En hieronder kun je de presentatie bekijken die op Youtube heeft plaatsgevonden.

Hits: 7287