Märklin Jubileum locomotief

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 Geschreven door Daan Hoeflaak
Afbeelding Märklin 39378

De zomer loopt bijna op zijn eind. Een periode, waarin het rustig is met de binnenshuishobbies. De modeltreinzolder is vaak te warm en het mooie weer lokt je naar buiten. Het modelspoorseizoen begint echter weer tot leven te komen. Märklin verraste de echte fans met de aankondiging van een jubileumlocomotief ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan van Märklin. Zal de loc ook te zien zijn tijdens de Märklin Tage/IMA 2019 in Göppingen?

Sinds 1 juli rijdt de locomotief al dwars door Duitsland, vanaf volgende maand kan deze e-loc 101 064 ook op jouw modelbaan zijn rondjes draaien. Of een prominente plaats innemen in je verzamelaarsvitrine. Want een verzamelaarsmodel is het zeker! De locomotief is voorzien van verschillende bedrukkingen op weerszijden rondom het thema "160 Jahre Märklin". Uiteraard wordt het model voorzien van een mfx+ decoder, hoogvermogen aandrijving en talloze geluidsfuncties. Artikelnummer: 39378.

Hoe de bestikkering op zo'n locomotief wordt aangebracht, kun je zien in aflevering 99 van Märklin TV op Youtube. Zie onder aan deze pagina. Voor alle details van dit model zie de productinformatiepagina. De levering van dit model staat dus gepland in september. Er zijn nog enkele exemplaren beschkbaar. Op=op!

foto: Heinz Hülsmann

Hits: 8515