Informatie avond 2019 nieuws

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22 april 2022 Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 Geschreven door Rene Muilwijk

Kom vrijdagavond 25 januari naar onze informatie avond!

Het is weer zover: de informatie avond over alle noviteiten bij Muilwijk Modelbouw. Ook dit jaar organiseert Muilwijk Modelbouw weer een informatie avond over de nieuw te verschijnen producten van de diverse modelspoorfabrikanten. Je wordt ontvangen met een kop koffie en wat lekkers erbij. Daarna kun je je op de hoogte stellen van de nieuwe producten, die de verschillende fabrikanten voor dit jaar op de planning hebben staan. Na afloop kun je de nieuwe folders meteen mee naar huis nemen. Tijdens deze gezellige avond is er ook de gelegenheid om uw bestelling alvast op te geven. Wij kunnen die dan tijdens de Spielwarenmesse in Nürnberg, die dit jaar plaats vindt van 30 januari tot 3 februari, meteen doorgeven. Daarmee behoor je dan tot de eerste klanten waaraan de nieuwe producten uitgeleverd worden.

Alleen tijdens deze vrijdagavond hebben we ook een aantal speciale aanbiedingen op artikelen die we in de winkel op voorraad hebben, waarbij de korting flink kan oplopen!

Dus, kom naar deze speciale avond op vrijdag 25 januari. Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.30 uur!

Mocht het je niet lukken om op vrijdagavond aanwezig te zijn, dan doen we het op zaterdag 26 januari nog eens dunnetjes over. Ook dan ontvangen we je in een gemoedelijke sfeer om je bij te praten over de nieuwste producten en modellen voor jouw hobby!

We hebben wat folders van de nieuwe modelspoorproducten voor 2019 bij elkaar verzameld. Je kunt ze hieronder downloaden (voor zover al digitaal beschikbaar).

Modeltreinen:

Modelbaan:

Auto miniaturen:

Modelbouw en RC:

Hits: 6725