Corona maatregelen

Update 1-12-2020: vanaf vandaag is het dragen van een mondkapje in onze winkel verplicht.

Update 30-10-2020: per 1 november voeren we, met inachtneming van de richtlijnen, de verlengde openingstijd op de donderdagavond weer in. Dat houdt in dat op donderdagen onze winkel ook tussen 18.30 en 20.00 uur geopend is. Alle overige maatregelen, zoals hieronder genoemd, blijven onverminderd van kracht.

In navolging van de door de overheid afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het Corona virus verder te beperken, nemen ook wij aanvullende maatregelen. Vooral ook omdat onze winkel smal is en we de gezondheid van onze klanten en onszelf serieus nemen, gelden bij ons met onmiddellijke ingang de volgende maatregelen:

  1. Tot nader order vervalt de koopavond op donderdagavond; zie de update van 30-10-2020;
  2. Indien niet strikt noodzakelijk, kom dan niet naar onze winkel. Maak zoveel mogelijk gebruik van de telefoon of e-mail voor informatie en de webwinkel voor het bestellen van produkten. Nagenoeg ons hele assortiment is in de webwinkel terug te vinden;
  3. Er mogen nog maar maximaal 2 klanten tegelijk in onze winkel binnen zijn. Bij drukte, wacht buiten;
  4. Houdt tenminste 1,5 meter afstand. Iedereen die onze winkel kent weet dat dat niet eenvoudig is. Volg daarom punt 2 zoveel mogelijk op.

Neem je eigen gezondheid en die van een ander serieus. Volg de richtlijnen van landelijke en lokale overheid op en help daarmee ons allemaal door deze crisis heen te komen.

Namens iedereen bij Muilwijk Modelbouw heel hartelijk dank voor uw begrip!