Voorkom verdere verspreiding van het Corona virus! Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Ook bij ons Corona maatregelen
Beste {{voornaam}},

In navolging van de door de overheid afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het Corona virus verder te beperken, nemen ook wij aanvullende maatregelen. Vooral ook omdat onze winkel smal is en we de gezondheid van onze klanten en onszelf serieus nemen, gelden bij ons met onmiddellijke ingang de volgende maatregelen:
  1. Tot nader order vervalt de koopavond op donderdagavond;
  2. Indien niet strikt noodzakelijk, kom dan niet naar onze winkel. Maak zoveel mogelijk gebruik van de telefoon of e-mail voor informatie en de webwinkel voor het bestellen van produkten. Nagenoeg ons hele assortiment is in de webwinkel terug te vinden;
  3. Er mogen nog maar maximaal 2 klanten tegelijk in onze winkel binnen zijn. Bij drukte, wacht buiten;
  4. Houdt tenminste 1,5 meter afstand. Iedereen die onze winkel kent weet dat dat niet eenvoudig is. Volg daarom punt 2 zoveel mogelijk op.

Indien er nog aanvullingen of wijzigingen nodig zijn, zullen we die ook op onze website vermelden. Kijk hier voorde laatste informatie.

Neem je eigen gezondheid en die van een ander serieus. Volg de richtlijnen van landelijke en lokale overheid op en help daarmee ons allemaal door deze crisis heen te komen.

Namens iedereen bij Muilwijk Modelbouw heel hartelijk dank voor uw begrip!
Voorlopig geen koopavond. Houdt afstand, kom niet naar onze winkel indien niet noodzakelijk.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing