Onze eerste vernieuwde nieuwsbrief met veel modelbouwnieuws. Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Eerste vernieuwde nieuwsbrief

Hier is ie dan: de eerste vernieuwde nieuwsbrief van René Muilwijk Modelbouw. Deze eerste nieuwsbrief is verstuurd naar iedereen die zich ingeschreven heeft. Zo kunt u kennis maken met de nieuwe opmaak en kunnen wij controleren of alle e-mail adressen werken.
Deze eerste nieuwsbrief bevat vooral informatie over modeltreinen. De volgende nieuwsbrieven zullen per interessegebied gemaakt worden en alleen naar u gestuurd worden, als u ook aangegeven heeft voor dat interessegebied de nieuwsbrief te willen ontvangen.
Veel plezier met onze nieuwsbrief!

Märklin en Trix Herfstnieuws 2016

Märklin Herfstnieuws

Op 31 augustus zijn de herfstnieuwtjes van Märklin en Trix bekend gemaakt. De folders bevatten weer een aantal aantrekkelijke en bijzonder modellen. Het hoogtepunt is zeker de Orient Express treinset, die bestaat uit een sneltrein stoomlocomotief van de Badense serie IV h in zwarte kleurstelling en een 7-tal zeer fijn gedetailleerde rijtuigen, allen voorzien van binnenverlichting.
Voor de fans van Nederlands materieel is een nieuwe E-loc serie 186 (met nieuw bedrijfsnummer) van de NS voor inzet in Intercity Direct treinen met een bijpassende 6-delige set rijtuigen in HST Prio ("zuurstok") design interessant.
Kijk op onze website voor meer info en de folders.
Bezoek ook onze Facebook pagina
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 

Artitec Pec postrijtuig

Voor postvervoer in Nederlandse treinstellen werden in de jaren dertig, veertig en vijftig de stroomlijnpostrijtuigen, type Pec, gebouwd. Deze postrijtuigen waren bedoeld om gekoppeld te worden met treinstellen, en waren dan ook uitgerust met automatische koppelingen. Zij waren eigendom van het staatsbedrijf PTT, maar reden mee in de treinen van de NS, die ook zorg droeg voor het onderhoud.
Artitec produceert een model van dit postrijtuige in meerdere uitvoeringen, met en zonder "deukneus".
Download de flyer voor een overzicht van alle verschillende modellen.

Primeur: Central Station 3 op Modelbouwdag!

We hebben een primeur: tijdens de modelbouwdag op 24 september hebben we de beschikking over de eerste in Nederland geleverde Märklin Central Station 3plus. Dus: nieuwsgierig hoe deze nieuwe, geavanceerde centrale eruit ziet? Kom dan ook naar de Modelbouwdag op 24 september in de Evenementenhal in Gorinchem.
Modelbouwdag 2016
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. Je ontvangt deze e-mail, omdat je je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Als je onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kun je je
hier afmelden.
Voor een goede ontvangst, voeg je nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan je adresboek.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing