Eindejaarsopruiming, knipperende verlichting plan U, Märklin CS3 update, openingstijden oudjaarsdag. Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Roco eindejaarsopruiming
Beste {{voornaam}},

Nog een paar dagen, en dan is ook 2016 weer verleden tijd. Voor veel mensen ook vaak het moment om lekker met de hobby bezig te zijn. Profiteer daarom op de valreep nog van onze oudejaarsopruiming van Roco. We hebben diverse Roco rijtuigen en wagons in de aanbieding. Deze vindt je allemaal terug in onze webwinkel (kies categorie Roco, Uitverkoop). Voor deze opruiming geldt: op is op!
Märklin CS3 update v 1.2.0
Märklin Central Station 3
Onlangs is versie 1.2 uitgebracht voor de nieuwe Märklin Central Station 3 of 3+. Deze grote update bevat behalve een aantal verbeteringen voor het systeem zelf, nog een aantal wijzigingen, ook voor aangesloten randapparatuur:
  • Firmware update V 2.7 voor Mobile station 2
  • Firmware update voor Connect 6021 (60128)
  • Bijna 80 nieuwe loc afbeeldingen
De CS3 kan online bijgewerkt worden. Er is ook een USB-update beschikbaar via de Software Update pagina van Märklin. Uiteraard kunt u desgewenst ook bij ons uw centrale laten updaten!
Knipperende verlichting Plan U
Artitec Plan U
Het blijkt dat bij de onlangs geleverde Plan U treinstellen van Artitect zich een storing in de verlichting voor kan doen bij het gebruik van de geluidsfuncties. In voorkomende gevallen kan de binnenverlichting gaan knipperen. Dit is een onderkend probleem, maar zal geen schade berokkenen aan uw model. Uiteraard ziet het knipperen van de verlichting er niet uit. Daarom kunnen klanten die dit treinstel bij ons hebben aangeschaft, dit probleem -uiteraard gratis- laten oplossen. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Op oudejaarsdag 31 december is onze winkel tot 16.00 uur geopend.
Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een goed en gezond begin van 2017!
Eind Januari 2017 organiseren we weer een informatie-avond, waarbij de nieuwe producten voor dat jaar gepresenteerd worden. Meer info hierover volgt later via onze website en in de volgende nieuwsbrief.
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. Je ontvangt deze e-mail, omdat je je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Als je onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kun je je
hier afmelden.
Voor een goede ontvangst, voeg je nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan je adresboek.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing