RMM info avond nieuwe producten 2017 Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Info avond nieuw producten
Geachte klant, beste {{voornaam}},

Via deze nieuwsbrief nodigen we je uit voor onze jaarlijkse informatieavond, waarop we kennis kunnen maken met de nieuwe producten, die de diverse fabrikanten op modelbouw- en modelspoorgebied dit jaar in petto hebben.
Afbeelding
Deze informatieavond zal dit jaar plaats vinden op woensdagavond 25 januari. Vanaf 18.30 uur ontvangen we je met koffie. Tijdens deze avond hebben we de folders, waarin de nieuwe producten beschreven worden, voor je beschikbaar. Ook de prijzen van al het nieuws voor de komende tijd zijn inmiddels bekend.

Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen. Die nemen wij dan mee naar de International Toy Fair, voor de meesten vann ons beter bekend als de Spielwarenmesse, die dit jaar in de eerste week van februari georganiseerd wordt, uiteraard weer in Nürnberg.

We hopen op je komst te mogen rekenen om er -net als voorgaande jaren- niet alleen een interessante, maar ook gezellige avond van te maken.
Spoorboekje
Datum: 25 januari 2017
Tijdstip: vanaf 18.30 uur

De nieuwe Märklin en Trix folders zijn via onze website al te downloaden. We willen proberen de komende dagen ook van andere merken nog de nieuwe folders via onze website beschikbaar te stellen.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. Je ontvangt deze e-mail, omdat je je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Als je onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kun je je
hier afmelden.
Voor een goede ontvangst, voeg je nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan je adresboek.
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing