TheGrue.org

NOCH workshop "langs het oude spoor"

Gepubliceerd: vrijdag 08 november 2019

In samenwerking met NOCH organiseren we weer een workshop met als thema "langs het oude spoor". In één dag leert u de producten van NOCH kennen en maakt u zelf uw eigen diorama, dat u aan het eind van de workshop mee naar huis neemt. De workshop vindt plaats op zaterdag 14 december.

Als u een workshop bij ons gaat volgen kunt u rekenen op een volledig verzorgde dag. Met maximaal 10 deelnemers gaat u aan de slag en bouwt u in één dag een prachtig diorama en leert u de tips en trucs van de workshop trainer. Tijdens deze workshop staat het thema "langs het oude spoor" centraal. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van weathering technieken om landschap en gebouwen "te verouderen".

Wilt u ook graag de tips en trucs leren om zelf een prachtig modellandschap te bouwen? Schrijf u dan in voor de eerstvolgende Noch workshop! Uiteraard verzorgen wij de lunch en neemt u uw werkstuk aan het einde van de dag mee naar huis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar de belangstelling is groot. Meldt u dus snel aan om van deelname verzekerd te zijn. Bel ons om u aan te melden!

Waar Deze keer kunnen we beschikken over een nieuwe, ruime locatie, met voldoende parkeergelegenheden aan de rand van het centrum van Gorinchem
Wanneer Zaterdag 25 maart, van 09.00 tot circa 16.30 uur
Kosten € 139,= per deelnemer, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch
Cursusleider  Paul de Groot
Aanmelden Bel 0183 - 631945 of stuur een e-mail. Na aanmelding krijgen de deelnemers meer informatie over de locatie en een eventuele routebeschrijving.